Dendermonde - Aalst - Zele - Lebbeke

Ramen en deuren

Ramen en deuren in alle kleuren!

U hebt zeker al gemerkt dat een ruwbouw een echte gedaanteverwisseling ondergaat als de ramen en deuren geplaatst worden. Ze bepalen immers voor een groot stuk de uitstraling van een woning. Daarom is de keuze van de materialen, de kleuren en de kennis van de plaatser van groot belang.

Buitenschrijnwerk voor nieuwbouw & renovatie

Wij vervaardigen en installeren buitenschrijnwerk voor zowel nieuwbouw als renovaties. Onze actieradius overkoepelt de driehoek Antwerpen, Brussel, Gent.

Ramen en deuren kiezen

PVC - Hout - Aluminium

Klanten kunnen bij ons terecht voor ramen en deuren in hout, pvc of aluminium. Buitenschrijnwerk van hoge kwaliteit en duurzaamheid, maatwerk in ramen en deuren aan betaalbare prijzen, da's waarvoor de firma Cool & Zoon wil staan.

Kwaliteit

Naast kwaliteitsmaterialen garanderen we ten allen tijde een perfecte afwerking.

Na het opmeten worden de ramen en deuren in het atelier op maat gemaakt en daarna vakkundig geplaatst door onze bekwame installateurs. Bovendien bieden we een ruime keuze aan houtsoorten, kleuren en afwerking. Ook voor de plaatsing van rolluiken bent u bij ons aan het juiste adres.

Offerte ramen & deuren

Schrijnwerkerij Cool Partrick is een echte specialist en begeleidt u graag met het nodige advies inzake ramen en deuren. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek en/of een gratis offerte op maat.

â–º Schrijnwerkerij Cool Dendermonde - ramen & deuren offerte

 

buitenschrijnwerk alu pvc hout buitendeur  

Algemene schrijnwerken Cool

Bent u op zoek naar vakmannen-schrijnwerkers die de kneepjes van het vak kennen en steeds voor een kwalitatieve afwerking gaan? Schrijnwerkerij Cool Willy & Zoon helpen u graag verder!

Schrijnwerkerij Dendermonde

Vanuit onze schrijnwerkerij te Dendermonde leveren we tevens aanleunende diensten zoals o.a.algemene daktimmerwerken, het plaatsen van dakvensters, de binnenafwerking en binnendeuren op maat.