Dendermonde - Aalst - Zele - Lebbeke

Gyproc plafond

Plaatsen van gyproc plafonds in regio Dendermonde, Aalst, Zele, Lebbeke, ...?
Schrijnwerkerij Cool Patrick: perfect afgewerkte en schilderklare plafonds aan betaalbare prijzen!

Mogelijkheden plafonds in gyproc

  • Vals plafond = verlaagd plafond
    • aluminium profielen voor het plafondframe worden bevestigd aan het bestaande plafond. Op het kader worden vervolgens de (BA13) gyprocplaten bevestigd. Afhankelijk van de ophanghoogte bieden verlaagde plafonds de mogelijkheid om bijkomende binnenisolatie te plaatsen en eventuele aanpassingen en/of extra's te realiseren m.b.t. verlichting / ventilatie / elektriciteit.
  • Nieuw plafond
    • ideaal bij renovatie van woningen waar het bestaand plafond dermate beschadigd is/werd, kan het de moeite zijn een volledig nieuw plafond in gyproc te plaatsen.

Plafondwerken Gyproc Dendermonde

Het gros van de klanten die een (nieuw) gyproc plafond via Schrijnwerkerij Cool laten bouwen, komt uit Dendermonde en omrigende gemeenten zoals Aalst, Lebbeke, Zele, ... Uiteraard bouwen onze gyprocspecialisten ook plafonds in huizen of appartementen, gelegen op een grotere afstand van Dendermonde.

» bekijk hier de afstand van uw locatie t.o.v. Dendermonde

Info - prijs & offerte Gyproc plafonds

Informeer naar de mogelijkheden m.b.t. plafondbouw, vraag een algemene prijsindicatie voor een te realiseren gyproc plafond en/of laat geheel vrijblijvend een gedetailleerde offerte opstellen.

» info | prijs | offerte gyproc plafond

Schrijnwerken Cool: daktimmerwerkendakisolatiedakbekledingdakramenramen & deurenbinnendeurenbinnenafwerkingmeubels op maatparketvloer / laminaatgyproc wandengyproc plafond